
Creativitate
Vin De Rodie
- Un nivel ridicat de vitamina C și acid folic și vitamina A
- Vitamine din complexul B și E
- Antioxidanți: luteină și zeaxantină
- Minerale: calciu, fier, magneziu
Ori mai bogat în antioxidanți
Ani de macerare
Ani vechime
Savoare
Vin de portocale
Încorporăm taninuri la vinurile noastre de portocale pentru a-i da o notă deosebită și o aromă excelentă. Sortimente:
- Vin de portocale Magnum
- Vin de portocale dulce
- Vin de portocale sec
- Vin de portocale învechit în stejar



sticle anuale
Ani macerare
Ani vechime

Inovație
Vin De Lamaie
Este excelent pentru conținutul ridicat de vitamina C.
Din 1998
Produse unice în lume
- o producție pur artizanală “fără chimicale”
- o viață mai mare de 20 de ani în condiții de păstrare obișnuite
- mai mult de un an într-o sticlă deja deschisă
- în sticle vinurile sunt foarte stabile și pot fi păstrate timp de mai mulți ani în condiții optime
- sunt prezente atât sub formă de vin dulce cât și vin sec
- vinurile rețin din calitățiile floarei de portocal, menținând proprietățile răcoritoare, tonice pentru stomac, digestive, incitante și carminative ale portocalelor, precum antioxidanții și, din aceste motive, pot fi clasificate ca vinuri medicinale.
- vinul de portocale Principe de Azahar este o băutură fermentată care a stârnit interes în multe colțuri ale Spaniei și Emiratelor Arabe Unite, fiind comandate atât de Casa Regală Spaniolă cât și cea din Dubai

Pământ roditor - Fructe zemoase
Începând din 1990 cercetăm în continuu și efectuăm teste pe fructe care sunt alternative la struguri pentru a produce vinurile noastre. Fructele sunt atent selecționate din pomi pentru a obține cea mai bună aciditate și este ales cel mai bun moment de coacere, pentru a da vinului rezultatul final în structură, dulceață și cu conținut adecvat de alcool.
Toate aceste investigații și teste ne-au condus la produsele pe care vi le putem oferi astăzi.

Inovație și tradiție
Stors picătură cu picătură, apoi maturat în mici butoaie de oțel inoxidabil pentru a-și păstra aromele și proprietățiile, vinul Principe de Azahar nu se obține în 365 de zile. El e gata doar atunci cand gustul este desăvârșit. Judecăm după cum arată, limpezimea sa naturala. Dupa aroma sa. Si bineinteles, dupa gustul sau. Calitatea conteaza si pentru asta avem nevoie de cel putin 1080 de zile.

Metodă tradițională de producție
Toată lumea cunoaște metodele clasice de producție a vinului prin fermentarea mustului de struguri, transformându-l în vin. Nu este la fel de bine cunoscut sistemul de fabricare a vinului din diferite fructe, care nu sunt struguri.
În ceea ce privește metoda tradițională de fabricare a vinului și contribuția lemnului prin butoaie de stejar la vinuri, încorporăm taninuri în unele dintre vinurile noastre, în special în portocale; le dă un gust aparte. Lemnul imprimă taninuri, rotunjește-le și oferă o micro-oxigenare care încorporează în mod natural aromele. Este un sistem tradițional de procesare și nu este codificat cu alcool.

Asocieri
Fiind vinuri dulci, ele sunt foarte ușor de asociat: cu deserturi, cu ciocolată, cu prăjituri ...
Vinul sec de portocale este foarte bun asociat cu patee, foie gras, magres, pește, fructe de mare, fideúas și, de asemenea, cu aperitive.
În general, cu mâncăruri mediteraneene.